Nuorisotoiminta

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17.00-19.00
5.5-23.6. ja 3.8.-8.9.

Perheenä pelaamaan eli ”PePe” on koko perheelle suunnattua toimintaa, johon voivat osallistua niin lapset, vanhemmat kuin isovanhemmat. Enemmän pelanneille junioreille omat harjoitukset samaan aikaan.

Kuortane Golf ry (KuGo), Kuortaneen Kunto ry:n keilajaos (KuKu) ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kuortaneen paikallisyhdistys (MLL) ja Kuortaneen Latu (KuoLa) 

järjestävät yhdessä monipuolista koko perheelle tarkoitettua harrastustoimintaa ympäri vuoden. Perheenä Pelaamaan eli PePe on koko perheelle suunnattua toimintaa, johon voivat osallistua niin lapset, vanhemmat kuin isovanhemmat. 

Olemme saaneet toimintaamme Opetus- ja Kulttuuriministeriön Seuratoiminnan kehittämistukea sekä avustusta Kuortaneen Kunnan Sivistyslautakunnalta ja Kuortaneen Säästöpankkisäätiöltä.

Ilmaisia harrastusmahdollisuuksia perheille 

Pyrimme tarjoamaan ilmaisia harrastusmahdollisuuksia perheille. Golfin harjoitukset sisältävät ohjatut harjoitukset ja pelikierroksetvälineet harjoituksiin sekä green card suoritusmahdollisuudenHarjoituksissa voidaan kokeilla golfin harjoittelun ohessa muitakin lajeja, kuten futisgolfia, minigolfia, frisbeegolfia ja futista. 

Kustannuksia tulee vain käyttäessämme maksullisia palveluja tai tiloja. Huomioittehan oman tapaturmavakuutuksen osallistujille, ellette ole Kuortane Golfin jäseniä.

Tervetuloa mukaan! 

Yhteystiedot

Eeva Tynjälä  040 716 7808