Naistoimikunta eli Ladyt

Golftoimintaamme on tervetullut jokainen golfista kiinnostunut nainen, olitpa sitten kokeneempi tai aivan aloitteleva golffari. Toimimme perinteisen rentoon tapaan yhdessä harjoitellen, pelaillen ja välillä pikkuisen kilpaillenkin.

Aloittelevat naispelaajat

Paras tapa aloittaa golf on lähteä caddieksi eli ”mailatytöksi” vaikkapa naisten iltaan. Kiertämällä kenttää kokeneemman pelaajan kanssa selviää monet golfin pelaamisen salat. Toinen hyvä tapa tutustua golfiin on lähteä jonkun golffaavan tutun kanssa ”kipinäkierrokselle”. Kierroksella pääset kokeilemaan golfin pelaamista kentällä.

Lisätietoa golfin aloittamisesta löydät täältä

 

Naisten illat alkavat keskiviikkona 5.5.2021 klo 16.30 ja 19.00.
Ilmoittaudu caddiemasterille numeroon  0400 395 303.
Kokoonnumme ykköstiille hyvissä ajoin ja jaamme ryhmät. Jos tulet myöhemmin, ilmoita tulostasi lady-whatsappiin tai caddiemasterille p. 0400 395 303. Pelaamme tällä kaudella koronasääntöjä noudattaen. 

Tarjolla on leikkimielisiä kisoja, mukavaa yhdessäoloa ja golfin hienouksiin tutustumista rennosti naisten kesken. 

Kauden kisat

KipinäKerttu: Kerttu kutsuu mahdollisimman monta uutta ladya kipinäkierrokselle. Eniten kipinöitä hoitanut palkitaan kauden päätöksessä.
BirdiePirkko: Kun teet birdien Kuortaneen kentällä, kirjoita nimesi ja päivämäärä itse valitsemaasi palloon ja laita pallo klubilla olevaan birdiekatiskaan. Voittajat saavat syksyllä pallot.
Ladykisa: Järjestetään joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona. Voit halutessasi osallistua kisaan. Possuun 2 € ja kortti palautetaan caddiemasterille.

Kaikki kilpailut ja tapahtumat löydät täältä.

Yhteystiedot

Ladykapteeni Sanna Kattelus 
p. 050 365 1678sanna.kattelus@hotmail.com

Naistoimikunnan pj.  Sirpa Kallio 
p. 045 675 8822, sirpa.kallio@juhanpaja.fi