Tervetuloa kokeilemaan golfia

Kuka tahansa voi tulla Kuortaneen viihtyisille kentille kokeilemaan golfia!

Aloitteleva pelaaja saa golfkurssista aina enemmän irti, jos on käynyt etukäteen kentällä tutustumassa pelaamiseen. Tämä onnistuu esimerkiksi caddienä (mailapoikana) tai kipinäkierroksella jonkun golfaavan tuttavan mukana.

Kipinäkierros kestää pari tuntia ja sen aikana kierrät 9 reikää joko muiden pelaamista seuraten tai voit pelata itse muiden kokeneiden pelaajien opastamana. Kipinäkierros antaa todellisen kuvan golfin pelaamisesta.

Kysy rohkeasti Kuortaneen kentän klubin caddiemasterilta (puh. 020-198 3098) pääsyä johonkin ryhmään mukaan seuraamaan pelaamista.

Tässä myös muutama hyödyllinen linkki, joilla pääset mukavasti alkuun uuden lajin parissa:

Seuraavaksi on vuorossa golfkurssiin ilmoittautuminen. Saat hankittua tarvittavat perustiedot ja -taidot pelistä nauttimiseksi. Golfkurssilla käydään läpi golfin perusteita, kuten turvallisuus, peruslyöntiharjoitteet, säännöt, käyttäytyminen ja pelaaminen.

Tavoitteena on, että kurssilainen pääsee golfharrastuksen alkuun, eli on kykenevä nauttimaan pelaamisesta kentällä turvallisesti ja kentän rytmissä edeten. Kurssi soveltuu erityisesti pelaamista aloittelevalle ja green cardia tavoittelevalle.

Kurssi toimii myös hyvänä kertauksena pelaajille, jotka haluavat varmuutta lyönteihinsä ja pelaamiseen. Kokeneimpien ja jo pelaavien kurssilaisten, ohjelman sisältöä on mahdollista muokata kurssilaisten tarpeiden mukaisesti. Kurssi soveltuu golfin perustiedot ja -taidot omaavalle pelaajalle, joka haluaa syventää ja kehittää omia peli- ja lajitaitojaan.

Seuran jäsenyys on edellytyksenä pelaamiselle lähes kaikilla golfkentillä. Seuran jäsen saa seuran edut, kuten tarjouksia ja seuran tarjoamat aktiviteetit, Golflehden ja Suomen Golfliiton ottaman vakuutusturvan.

Kuortaneen Golfin jäseneksi liittyminen kannattaa tehdä jo ensimmäisen kurssin aikana klubilla. Tiskillä kysytään yhteystiedot, jotka kirjataan järjestelmään (NexGolf) ja maksetaan vuotuinen seuran jäsenmaksu. Golfkurssin, green cardin suorittamisen ja jäseneksi liittymisen jälkeen olet valmis aloittamaan pelaamisen. Kannattaa kysyä rohkeasti voimassa olevia tarjouksia uusille pelaajille! 

Saatuasi jäsennumeron pääset varaamaan kännykällä tai tietokoneella lähtöaikoja sekä syöttämään pelikierrosten tuloskortteja Nexgolf:n kautta järjestelmään. Näin pystyt ylläpitämään kätevästi tasoitustasi. Suosittelemme myös lataamaan puhelimeesi Suomen Golfliiton sähköisen jäsenkortin eBirdien.

Jäsenkorttia puhelimesta on kohteliasta näyttää mennessä pelaamaan vieraskentälle, vaikka sähköisen järjestelmän kautta pelaaja on todennettavissakin. Pelaajan kannattaa käydä NexGolf:n omissa tiedoissaan lisäämässä ja muuttamassa tarvittavat tiedot. 

Yleisimmät vaihtoehdot golfin pelaamiselle ovat:

Greenfee: päivä tai kierroskohtainen maksu kentälle. Käytetään muuan muassa pelatessa vieraskentillä.
Kymppi-kortti: sisältää samalla kentällä 10 kierrosta pelaamista.
Vuokrapeli-oikeus: pelaaja vuokraa itselleen pelioikeuden kyseiselle kentälle ja saa pelata kuinka paljon haluaa.
Osake: pelaaja omistaa kentän osakkeen ja maksaa vuosittaisen hoitovastikkeen. Tämän jälkeen saa pelata kuinka paljon haluaa.

Ole yhteydessä, jos tarvitset lisätietoja!

Tervetuloa Kuortane Golfin jäseneksi

Kuortane Golf ry eli KuGo on Kuortaneella toimiva golfseura. Vuonna 2000 perustettu KuGo toimii Kuortaneen golfkentän yhteydessäSeuran tarkoituksena on edistää golfin harrastamista ja sen tunnetuksi tekemistä. Seura järjestää koulutuksia, harjoituksia, kilpailuja, kokouksia, vierailuja ja muita tilaisuuksia jäsenistönsä eri kohderyhmille sekä golfin pelaamista aloittaville.  

KuGo:ssa toimintaa jäsenille järjestävät Nais-, Nuoriso-, Midi- ja Senioritoimikunnat. Lisäksi koko perheelle järjestetään yhteistä toimintaa – Perheenä Pelaamaan, ” PePe”.

Tervetuloa Kuortane Golfin jäseneksi pelaamaan!

Tervetuloa kannustavaan seuraan

Kuortane Golfin aktiivisiin toimikuntiin kuuluu Naistoimikunta, Miditoimikunta, Nuorisotoimikunta ja Senioritoimikunta. Kyseisten toimikuntien järjestämiin toiminoihin, kilpailuihin ja aktiviteetteihin kannattaa lähteä rohkeasti mukaan!

Golftoimintaamme on tervetullut jokainen golfista kiinnostunut nainen, olitpa sitten kokeneempi tai aivan aloitteleva golffari. Toimimme perinteisen rentoon tapaan yhdessä harjoitellen, pelaillen ja välillä pikkuisen kilpaillenkin.

Aloittelevat naispelaajat

Paras tapa aloittaa golf on lähteä caddieksi eli ”mailatytöksi” vaikkapa naisten iltaan. Kiertämällä kenttää kokeneemman pelaajan kanssa selviää monet golfin pelaamisen salat. Toinen hyvä tapa tutustua golfiin on lähteä jonkun golffaavan tutun kanssa ”kipinäkierrokselle”. Kierroksella pääset kokeilemaan golfin pelaamista kentällä.

Lisätietoa golfin aloittamisesta löydät täältä

Naisten illat 

Kokoonnumme ykköstiille hyvissä ajoin ja jaamme ryhmät. Jos tulet myöhemmin, ilmoita tulostasi lady-whatsappiin tai caddiemasterille p. 020-198 3098. Pelaamme tällä kaudella koronasääntöjä noudattaen. Naisten illat jatkuvat keväällä 2021.

Tarjolla on leikkimielisiä kisoja, mukavaa yhdessäoloa ja golfin hienouksiin tutustumista rennosti naisten kesken. 

Kauden kisat

KipinäKerttu: Kerttu kutsuu mahdollisimman monta uutta ladya kipinäkierrokselle. Eniten kipinöitä hoitanut palkitaan kauden päätöksessä.
BirdiePirkko: Kun teet birdien Kuortaneen kentällä, kirjoita nimesi ja päivämäärä itse valitsemaasi palloon ja laita pallo klubilla olevaan birdiekatiskaan. Voittajat saavat syksyllä pallot.
Ladykisa: Järjestetään joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona. Voit halutessasi osallistua kisaan. Possuun 2 € ja kortti palautetaan caddiemasterille.

Yhteystiedot

Ladykapteeni Sanna Kattelus 
p. 050 365 1678, sanna.kattelus@hotmail.com

Naistoimikunnan pj.  Sirpa Kallio 
p. 045 675 8822, sirpa.kallio@juhanpaja.fi

Oletko jo ylittänyt junnuiän, mutta et tunne itseäsi vielä sennuksi? Sitten tämä on juuri sinua varten!

Midi-toimikunnassa järjestämme viikoittaisia midi-iltoja, pelireissuja, mahdollisia demo-päiviä sekä pelimatkoja. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Lisätietoja:

Juuso Yli-Opas 045 8995529

Mikael Mäntykangas 040 8227925

Kesän 2021 aikataulut. 

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17.00-19.00
5.5-23.6. ja 4.8.-8.9.

Perheenä Pelaamaan eli ”PePe” on koko perheelle suunnattua toimintaa, johon voivat osallistua niin lapset, vanhemmat kuin isovanhemmat. Enemmän pelanneille junioreille omat harjoitukset samaan aikaan.

Kuortane Golf ry (KuGo), Kuortaneen Kunto ry:n keilajaos (KuKu) ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kuortaneen paikallisyhdistys (MLL) ja Kuortaneen Latu (KuoLa) 

järjestävät yhdessä monipuolista koko perheelle tarkoitettua harrastustoimintaa ympäri vuoden. Perheenä Pelaamaan eli PePe on koko perheelle suunnattua toimintaa, johon voivat osallistua niin lapset, vanhemmat kuin isovanhemmat. 

Olemme saaneet toimintaamme Opetus- ja Kulttuuriministeriön Seuratoiminnan kehittämistukea sekä avustusta Kuortaneen Kunnan Sivistyslautakunnalta ja Kuortaneen Säästöpankkisäätiöltä. 

Ilmaisia harrastusmahdollisuuksia perheille 

Pyrimme tarjoamaan ilmaisia harrastusmahdollisuuksia perheille. Golfin harjoitukset sisältävät ohjatut harjoitukset ja pelikierroksetvälineet harjoituksiin sekä green card suoritusmahdollisuudenHarjoituksissa voidaan kokeilla golfin harjoittelun ohessa muitakin lajeja, kuten futisgolfia, minigolfia, frisbeegolfia ja futista. 

Kustannuksia tulee vain käyttäessämme maksullisia palveluja tai tiloja. Huomioittehan oman tapaturmavakuutuksen osallistujille, ellette ole Kuortane Golfin jäseniä. 

Tervetuloa mukaan! 

Toimikunta vastaa seniori-ikäisten jäsentensä toiminnan järjestämisestä ja koordinoinnista.

Senioreilla on omat pelipäivänsä ja viikkokilpailunsa, retkiä lähialueen kentille, golfmatkoja ulkomaille, seuraottelut, keilaillat ja keilagolfkilpailut, mestaruuskilpailut, golfharjoittelua keskiviikon harjoitusilloissa, kipinäkierroksia golfista kiinnostuneille ja osallistuminen KuGon vuosittaiselle seuramatkalle.

Golftoimintaamme on tervetullut jokainen golfista kiinnostunut seniorinainen tai -mies, oli sitten kokemusta enempi tai aivan aloitteleva golffari.

Täältä löydät: kahdeksan terveellistä syytä harrastaa golfia

Vinkit aloittelevalle seniorigolffarille

Paras tapa aloittaa golf on lähteä caddieksi eli mailapojaksi seniorien viikkokilpailuun.

Kiertämällä kenttää kokeneemman pelaajan kanssa, selviää moni golfin pelaamisen sala.

Toinen hyvä tapa tutustua golfiin on lähteä jonkun golffaavan tutun kanssa kipinäkierrokselle. Pääset kokeilemaan golfin pelaamista kentällä.

Lisätietoa golfin aloittamisesta löydät täältä.

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Esa Yli-Kuivila 
p. 040 5019573,  esa.ylikuiv@gmail.com

Kapteeni Reijo Koivuniemi 
p. 040 0361011, reiska.koivuniemi@gmail.com

Alla olevista linkeistä löytyy Kuortanelaisen Golfin alkutaipaleita.

Lataa alla olevista linkeistä aiempien vuosien jäsenlehdet: 

2002

2003

2004

2005

2007

2008

2009

2010

Liittyminen Kuortane Golfin jäseneksi

Täytä lomake Nexgolfissa liittyäksesi Kuortane Golfin jäseneksi!

Lisäksi sinun tulee lähettää meille kopio green cardista (tai edellisestä jäsenkortista), sekä suorittaa jäsenmaksu. Kun suoritus näkyy tiliotteellamme ja olemme vastaanottaneet tarvittavat tiedot, kirjaamme sinut rekisteriin ja olet valmis lähtemään maailman kentille.

Huom! Emme lähetä jäsenlaskua postitse. Voit hoitaa maksun itse alla olevien tietojen mukaan. Nopeuttaaksesi prosessia, voit lähettää sähköpostilla kuitin maksusuorituksesta.

Pankkiyhteys

Saaja: Kuortane Golf ry
Kuortaneen OP FI21 5187 0120 0071 37

Yhteystiedot

Kuortane Golf ry
Vierteentie 89
63130 Kuortane

Puh: 020-198 3098
E-mail: caddiemaster@kuortanegolf.fi

Maksut 2020

Liittymismaksua ei ole.

Jäsenmaksut:

Aikuiset: 80 €

Juniorit: 40 € (2000 syntyneet ja nuoremmat, sisältää pelioikeuden kaudelle 2021)

Uusille jäsenille jäsenmaksu ensimmäiseltä vuodelta kampanjahintaan

Aikuiset 40 €

Juniorit 20 € (2000 syntyneet ja nuoremmat, sisältää pelioikeuden kaudelle 2021)

Golfkurssi-tarjonnan löydät täältä!