Osallistu laadukkaaseen opetukseen

Tervetuloa lämpimästi opetuksemme. Olit sitten aloittelija tai jo kokeneempi golffari, haluat tulla golfkurssille tai yksitysiopetukseen, tarjoaa Kuortane Golf laadukasta opetusta räätälöidysti kotikentällään. Golfkursseillamme käytetään aikaa lajin, lyöntitekniikoiden ja pelaamisen oppimiseen – ei pelkästään green cardin suorittamiseen. Golfkursseillamme käymme läpi golfin perusteita, kuten peruslyöntiharjoitteet, turvallisuus, säännöt, käyttäytyminen ja pelaaminen. Saat myös vinkkejä omaa harjoittelua varten.

Opetusvalikoimaan kuuluu:

  • Yksityistunnit
  • Henkilökohtainen green card -kurssi
  • Green card-kurssit
  • Green card-kurssit ryhmille
  • Räätälöidyt opetuspaketit ja lajikokeilut henkilökohtaisesti tai ryhmille
    (yritykset, yhdistykset, seurat, koulut)
  • Pelaamisen parantaminen kentällä
  • Golfopetusta lahjaksi
 

Koronainfoa 

Mikäli olet flunssainen tai altistunut Koronalle, siirräthän kurssille tuloasi myöhempään ajankohtaan. Koronan vuoksi ryhmäkoko pidetään normaalia pienempänä. Lisäksi muistetaan kaikessa toiminnassa yleiset golfaajille suunnatut turvallisuusohjeet.

Golfkurssien tavoitteena on, että kurssilainen pääsee golfharrastuksen alkuun! Olet kykenevä nauttimaan pelaamisesta kentällä turvallisesti ja kentän rytmissä edeten.

Hyväksi koettu kaksiosainen golfkurssi

Tarkoituksena on, että kurssille osallistuva voi omien tarpeiden ja toiveiden mukaan valita golfkurssin sisällön. Golflyöntejä jo harjoitelleet ja pelaamista kokeilleet voivat valita oppimispaketti 1:n green cardin suorittamiseksi.

Lisäharjoittelua ja -oppia golflyönteihin haluava tai green cardin jo omaava voi osallistua taitoharjoitteluun eli valita oppimispaketti 2:n.

Aloittelevalle, kertaajalle, tauolta palaavalle tai muinoin green cardin suorittaneille on paras vaihtoehto valita molemmat oppimispaketit.

 

Aloita Golf

Aloita Golf ammattilaisen opastuksella.

Golfkurssit

Ilmoittaudu vuoden 2022 golfkursseihin.

Yksityisopetus

Varaa sinulle räätälöityä opetusta.

Harjoitusillat

Illoissa harjoitellaan golfin eri osa-alueita pelaamisen kehittämiseksi.