Nauti kuharannan herkullisesta ruoasta ja viihtyisästä majoituksesta

Kuharannan tilausravintola tarjoaa kävijöille suussa sulavan ruokatarjoilun sekä yöpyjille mukavat majoitusmahdollisuudet. Toimimme ympäri vuoden mitä kauneimmassa miljöössä. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on kertynyt kokemusta erilaisten tapahtumien järjestämisestä niin illanvietoista kokouksiin.

Kesäkaudella kannattaa poiketa ravintolaamme syömään tai istahtaa terassille nauttimaan upeasta miljööstä virvoittavia juomia nauttien. Voit saapua myös veneellä, sillä rannassa on laituri sekä sen välittömässä läheisyydessä Kuortaneen Eteläsatama, mikä mahdollistaa hyvän rantautumismahdollisuuden.

Meillä Kuharannassa voi myös majoittua viihtyisissä 1-4 hengen huoneissa, joita löytyy kymmenen kappaletta. Talviaikaan majoitustilat ovat käytössä tilauksesta.

Lisäksi Kuharannasta löytyy kaksi hyvin varusteltua rantasaunaa, joita voi vuokrata erikseen. Saunaan on saatavilla virvokkeita ja syötävää rentouttavan illan onnistumisen takaamiseksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kertokaa toiveenne. Tarjouspyynnöt voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen myynti@kuharanta.fi.