Järjestä juhlat tai kokoukset idyllisessä Kuortaneen Kuharanta miljöössä

Kuhajärven kaunis pohjalainen maalaismaisema tarjoaa upean paikan erikokoisille juhlille ja kokouksille. Voit kokoustaa persoonallisessa kabinetissa, järjestää juhlat kuin juhlat Kuhajärven ravintolan puolella sekä varata suussa sulavan ruokatarjoilun mukaan tapahtumiin. Myös majoitus onnistuu saman katon alle.

 

Kuharantaan on helppo saapua halutessa myös veneellä. Rannassa on laituri ja välittömässä läheisyydessä Kuortaneen Eteläsatama, mikä mahdollistaa hyvän rantautumismahdollisuuden. Alueella on vapaasti käytettävissä oleva rantalentopallo- ja minigolfkenttä sekä uimaranta. Tekemistä siis riittää!

 

Kokousta persoonallisessa kabinetissa

Kuortane Golfin klubin yläkerrasta löytyy miellyttävä kabinetti, joka tarjoaa mahdollisuuden noin 15 hengen tilaisuuksille ja kokouksille. 35 neliön kokoinen huone on varustettu Av-välinein: video, dvd-soittimet ja fläppi.

Tilavuokra perusvarustuksella on 50 € sisältäen alv. 24 %.

Vuokraa rantasauna pienelle tai isommalle ryhmälle

Lyytin sauna
Kuharannalla sijaitseva Lyytin sauna tarjoaa mukavan saunakokemuksen. Viihtyisät oleskelutilat ja tilava terassi järven rannassa takaavat viihtyvyyden. Saunomaan mahtuu kerralla 4-6 henkilöä.
Sampon sauna
Kuharannalta löytyy myös Sampon sauna, johon mahtuu kerralla jopa 15 henkilöä. Erityiseksi saunan tekevät hyvät elektroniikkalaitteet ja saunan puolella sijaitseva TV, josta on mahtava katsoa haluamiaan ohjelmia lauteilla saunoessaan. Äänentoistolaitteet saunatilassa varmistavat hyvän äänenlaadun saunomisen yhteydessä.
Previous
Next

Saunojen perushinnasto:

  • Sampon sauna 140 €/3h
  • Hotspring kylpy 100 €/3h
  • Lyytin sauna 120 €/3h
  • Huom! Lisätunnit 30 €/h alkavalta lisätunnilta
  • Hinnat sisältävät alv. 14-24 %

Huom! Saunat ovat anniskelualuetta, joten omien juomien nauttiminen ei ole sallittua.

Golf on yritysten juhlaa

Järjestä yrityksellesi tai yhteistyökumppanillesi unohtumaton päivä aktiviteettien lomassa. Tässä vinkki, mitä voitte tehdä kokousten ohella:

Golfiin tutustuminen

Suosittu aktiviteetti, johon voi osallistua täysin lajista tietämätön, vasta-alkaja tai kehittyneempikin pelaaja. Viihtyisä parituntinen ohjaus tapahtuu Kuortane Golfin range- ja harjoittelualueella.

Tutustumisessa käydään läpi perusasioita golfista, kuten lyöntiharjoittelua, sääntö- ja etikettiasioita. HUOM! Golfiin tutustumisessa ei ole mahdollista suorittaa Green Cardia.