Naistoiminta

KAUDEN 2019 LADYTOIMINTA

NAISTEN ILLAT OVAT TÄNÄ VUONNA TORSTAISIN.   Huom! 22.8. lähtien jo klo 17!

Muuten jatkamme perinteisen rentoon tapaan yhdessä harjoitellen, pelaillen ja välillä pikkuisen kilpaillenkin.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

 

TOUKOKUU

TO 9.5. klo 18 ENSIMMÄINEN NAISTEN ILTA. Kierroksen jälkeen yhteinen iltapala, sauna ja kauden suunnittelupalaveri. Ilmoittaudu iltapalaa varten Krisselle tai Sinikalle viim. ti 7.5.

MA 20.5. klo 17 - 18.30  NAISTEN OMAT TREENIT. Pasi opastaa lyöntejä toiveittemme mukaan.

 

KESÄKUU

SU 9.6. klo 14 - 17 AVOIMET OVET rangella ja kentällä. Ladyt vastuuvuorossa. Tule mukaan ja tuo kaverisikin kokeilemaan golfia!

 

HEINÄKUU 

SU 28.7. klo 11.30 Ähtärin ladyt kutsuvat KuGon ja Virtain ladyt viettämään kanssaan hauskaa kesäistä sunnuntaipäivää. Pelimuoto kahden hengen scramble. Pelimaksu 35 € / hlö, sisältää myös kylpylän pelin jälkeen. Lisätietoja klubin ilmoitustaululla. Ilmoittautuminen viimeistään 26.7. Ähtärin caddiemasterille p. 04074041982. Etsi pelikaveri ja lähde rohkeasti mukaan! 

 

ELOKUU

TO 8.8. EPG:n ladyt kutsuvat meitä pelaamaan kanssaan Ruuhikoskella perinteiseen tapaan. Takaysi väliaikalähdöillä alkaen klo 17. Kolme parasta palkitaan, lisäksi arvontapalkintoja ja lähimmäs lippua -kisa väylillä 12 ja 16. Kisamaksu vain 10 € sisältää tarjoilua. Mukana oli sadetta uhmaten 12 KuGon leidiä. Hieno ilta, kiitos Ruuhikosken leideille!

TO 22.8. lähtien naisten illat alkavat klo 17.

23. - 25.8. seuran mestaruuskisat. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Naisille on kaksi sarjaa, voit osallistua jompaankumpaan:

Perjantaina pelataan etuysi pistebogey-kisana, aivan kuten naisten illoissakin. Tämä sarja on tarkoitettu kaikille, jotka eivät jaksa tai ehdi pelata kahta kokonaista kierrosta. Lähdöt alkaen klo 17.30.

Lauantaina ja sunnuntaina perinteinen mestaruuskisa, lyöntipeli ilman tasoituksia. 

 

SYYSKUU

Naisten illat alkavat klo 17, että viimeisetkin näkevät pelata kierroksen loppuun. Jatkamme niin kauan kuin syyssää sallii.

SU 8.9.  naisten päiväretki Lappajärvelle. Tiiausajat on varattu klo 12 lähtien. Vähintään 10 hengen ryhmälle green fee on 30 € per leidi (vähimmäisveloitus siis 300 €).

Ilmoittaudu viestillä whatsapp-ryhmään tai Sinikalle viimeistään torstaina 5.9.  Sovitaan yhteiskyydit lähtijöiden kesken. - Lappajärven retkelle osallistui 13 leidiä. Eikä edes paljon kastuttu.

 

LOKAKUU

TO 10.10. klo 17 saunailta. Pelataan, jos tarjetaan, vedetään kausi yhteen, palkitaan kauden menestyjät, saunotaan ja herkutellaan. Tehdään myös esitys ensi kauden naistoimikunnaksi ja leidikapteeniksi. Ilmoittaudu Sinikalle tai Krisselle viimeistään ma 7.10.

 

YLEISTÄ KAUDESTA 2019:

Ladyillat torstaisin 

- klo 18:00 (elo-syyskuussa klo 17) koko kauden ajan niin kauan kuin valoa ja säitä riittää. Kokoonnutaan  klubille, jossa ilmoittautuminen, pelimuotoinfo ja ryhmiinjako, eli kannattaa soitella caddiemasterille jos tulet myöhemmin. Tarjolla on leikkimielisiä kisoja, mukavaa yhdessäoloa ja golfin hienouksiin tutustumista rennosti naisten kesken.

Kauden kisat : 

- KipinäKerttu: Kerttu kutsuu mahdollisimman monta uutta ladya kipinäkierrokselle. Eniten kipinöitä hoitanut palkitaan kauden päätöksessä.

- BirdiePirkko: kun teet birdien Kuortaneen kentällä, kirjoita nimesi ja päivämäärä itse valitsemaasi palloon ja laita pallo klubilla olevaan birdiekatiskaan. Voittajat saavat syksyllä pallot :)

- Ladykisa joka kuukauden viimeisenä torstaina. Voit halutessasi osallistua kisaan. Possuun 2€ ja kortti palautetaan caddiemasterille.

 

 Seuraa näitä sivuja ja/tai liity whatsapp-ryhmäämme lähettämällä meille  puhelinnumerosi.

 

 

Ladykapteeni Sinikka Sulin

sinikkah7(at)gmail.com puh. 040-5106257

 

Naistoimikunnan pj. Kristiina ”Krisse” Hotti

kristiina.hotti(at)gmail.com  puh. 040-5916391

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo