Naistoiminta

KAUDEN 2019 LADYTOIMINTA

NAISTEN ILLAT OVAT TÄNÄ VUONNA TORSTAISIN.

Muuten jatkamme perinteisen rentoon tapaan yhdessä harjoitellen, pelaillen ja välillä pikkuisen kilpaillenkin.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

 

TOUKOKUU

TO 9.5. klo 18 ENSIMMÄINEN NAISTEN ILTA. Kierroksen jälkeen yhteinen iltapala, sauna ja kauden suunnittelupalaveri. Ilmoittaudu iltapalaa varten Krisselle tai Sinikalle viim. ti 7.5.

MA 20.5. klo 17 - 18.30  NAISTEN OMAT TREENIT. Pasi opastaa lyöntejä toiveittemme mukaan.

 

KESÄKUU

SU 9.6. klo 14 - 17 AVOIMET OVET rangella ja kentällä. Ladyt vastuuvuorossa. Tule mukaan ja tuo kaverisikin kokeilemaan golfia!

 

HEINÄKUU 

SU 28.7. klo 11.30 Ähtärin ladyt kutsuvat KuGon ja Virtain ladyt viettämään kanssaan hauskaa kesäistä sunnuntaipäivää. Pelimuoto kahden hengen scramble. Pelimaksu 35 € / hlö, sisältää myös kylpylän pelin jälkeen. Lisätietoja klubin ilmoitustaululla. Ilmoittautuminen viimeistään 26.7. Ähtärin caddiemasterille p. 04074041982. Etsi pelikaveri ja lähde rohkeasti mukaan! 

 

ELOKUU

TO 8.8. EPG:n ladyt kutsuvat meitä pelaamaan kanssaan. Tästä retkestä lisätietoja lähipäivinä.

 

 YLEISTÄ KAUDESTA 2019:

Ladyillat torstaisin

- klo 18:00 koko kauden ajan niin kauan kuin valoa ja säitä riittää. Kokoonnutaan klo 17:45 klubille, jossa ilmoittautuminen, pelimuotoinfo ja ryhmiinjako, eli kannattaa soitella caddiemasterille jos tulet myöhemmin. Tarjolla on leikkimielisiä kisoja, mukavaa yhdessäoloa ja golfin hienouksiin tutustumista rennosti naisten kesken.

Kauden kisat : 

- KipinäKerttu: Kerttu kutsuu mahdollisimman monta uutta ladya kipinäkierrokselle. Eniten kipinöitä hoitanut palkitaan kauden päätöksessä.

- BirdiePirkko: kun teet birdien Kuortaneen kentällä, kirjoita nimesi ja päivämäärä itse valitsemaasi palloon ja laita pallo klubilla olevaan birdiekatiskaan. Voittajat saavat syksyllä pallot :)

- Ladykisa joka kuukauden viimeisenä torstaina. Voit halutessasi osallistua kisaan. Possuun 2€ ja kortti palautetaan caddiemasterille.

 

Monenlaista muutakin toimintaa on suunnitteilla.  Seuraa näitä sivuja ja/tai liity whatsapp-ryhmäämme lähettämällä meille  puhelinnumerosi.

 

 

Ladykapteeni Sinikka Sulin

sinikkah7(at)gmail.com puh. 040-5106257

 

Naistoimikunnan pj. Kristiina ”Krisse” Hotti

kristiina.hotti(at)gmail.com  puh. 040-5916391

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo