Naistoiminta

Toukokuu:

ke 2.5. ENSIMMÄINEN NAISTEN PELI JA SAUNAILTA.  Pelataan, jos tarjetaan – ja saunotaan ja keskustellaan kaudesta salaatin ja makkaran kera.  Mukana oli 6 ladya:)

Kesäkuu:

ti 12.6. klo 18 EPG ladyt vierailulla -  paripeliä, kuhakeittoa ja sauna. Parit muodostetaan sekapareina KuGo-EPG mahdollisuuksien mukaan. Pelimaksu 10 €, naistoimikunta tarjoaa keiton.

Mukana oli 14 EPG:n ja 16 KuGon ladyä.

to-pe 28.-29.6. Ladyretki Peurunkaan. Lähtö Kuortaneelta to klo 9.  Hinta 67,50/84 € riippuen lähtijöiden määrästä. sis. huoneistomajoituksen, aamiaisen, green feen ja kylpylän. Mahdollinen toisen päivän golfkierros 50€.

Heinäkuu

la 7.7. klo 10-12 avoimet ovet, ladyt vastuuvuorossa. Mukana paljon uusia kasvoja!

ti 24.7. retki Kauhajoelle. Tiiausajat klo 12.30 lähtien. Pelin jälkeen  tarjolla sauna ja iltapala Outi P:n mökillä  Lamminmaan Saukkorannassa (kotimatkan varrella). Omat saunajuomat mukaan. Ilmoittaudu Outille p. 044-5212996 viimeistään maanantaina 23.7. Sovitaan yhteiskyydeistä lähtijöiden kesken. Klubilla voi halutessaan syödä lounaan ennen peliä.

Elo-syyskuu

29.8. lähtien naisten illat alkavat klo 17. Näin ehdimme pelata ennen hämärän laskeutumista. Tule mukaan nauttimaan kauniista syysilloista!

Lokakuu

3.10. kauden viimeinen kuukausikisa

10.10 kauden päätös: pelataan, jos tarjetaan, saunotaan ja rupatellaan menneestä ja tulevasta kaudesta. Palkintoja luvassa birdiepirkoille, kipinäkertuille ja kuukausikisojen voittajille. Ilmoita tulostasi 8.10. mennessä Sinikalle tai Krisselle.

 

Yleistä kaudesta 2018:

Ladyillat keskiviikkoisin:

- klo 18:00 koko kauden ajan niin kauan kuin valoa ja säitä riittää. Kokoonnutaan klo 17:45 klubille, jossa ilmoittautuminen, pelimuotoinfo ja ryhmiinjako, eli kannattaa soitella caddiemasterille jos tulet myöhemmin. Tarjolla on leikkimielisiä kisoja, mukavaa yhdessäoloa ja golfin hienouksiin tutustumista rennosti naisten kesken.

Kauden kisat : 

- KipinäKerttu: Kerttu kutsuu mahdollisimman monta uutta ladya kipinäkierrokselle. Eniten kipinöitä hoitanut palkitaan kauden päätöksessä.

- BirdiePirkko: kun teet birdien Kuortaneen kentällä, kirjoita nimesi ja päivämäärä itse valitsemaasi palloon ja laita pallo klubilla olevaan birdiekatiskaan. Voittajat saavat syksyllä pallot :)

- Ladykisa joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona. Voit halutessasi osallistua kisaan. Possuun 2€ ja kortti palautetaan caddiemasterille.

 

Monenlaista muutakin toimintaa on suunnitteilla.  Seuraa näitä sivuja.

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ja houkuttelethan myös uusia leidejä toimintaan.

 

Ladykapteeni Sinikka Sulin

sinikkah7(at)gmail.com puh. 040-5106257

Naistoimikunnan pj. Kristiina ”Krisse” Hotti

kristiina.hotti(at)gmail.com  puh. 040-5916391

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  TPK_rgb K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
   Golf-liiga banneri ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo