Naistoiminta

Toukokuu:

ke 2.5. ENSIMMÄINEN NAISTEN PELI JA SAUNAILTA.  Pelataan, jos tarjetaan – ja saunotaan ja keskustellaan kaudesta salaatin ja makkaran kera.  Mukana oli 6 ladya:)

Kesäkuu:

ti 12.6. klo 18 EPG ladyt vierailulla -  paripeliä, kuhakeittoa ja sauna. Parit muodostetaan sekapareina KuGo-EPG mahdollisuuksien mukaan. Pelimaksu 10 €, naistoimikunta tarjoaa keiton. Ilmoittaudu viimeistään 10.6.

to-pe 28.-29.6. Ladyretki Peurunkaan. Hinta noin 70 - 80 € sis. majoituksen, aamiaisen, green feen ja kylpylän. Mahdollinen toisen päivän golfkierros 50€. Ilmoittautumiset 20.6. menessä Sinikalle.

Heinäkuu

la 7.7. klo 10-12 avoimet ovet, ladyt vastuuvuorossa

Yleistä kaudesta 2018:

Ladyillat keskiviikkoisin:

- klo 18:00 koko kauden ajan niin kauan kuin valoa ja säitä riittää. Kokoonnutaan klo 17:45 klubille, jossa ilmoittautuminen, pelimuotoinfo ja ryhmiinjako, eli kannattaa soitella caddiemasterille jos tulet myöhemmin. Tarjolla on leikkimielisiä kisoja, mukavaa yhdessäoloa ja golfin hienouksiin tutustumista rennosti naisten kesken.

Kauden kisat : 

- KipinäKerttu: Kerttu kutsuu mahdollisimman monta uutta ladya kipinäkierrokselle. Eniten kipinöitä hoitanut palkitaan kauden päätöksessä.

- BirdiePirkko: kun teet birdien Kuortaneen kentällä, kirjoita nimesi ja päivämäärä itse valitsemaasi palloon ja laita pallo klubilla olevaan birdiekatiskaan. Voittajat saavat syksyllä pallot :)

- Ladykisa joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona. Voit halutessasi osallistua kisaan. Possuun 2€ ja kortti palautetaan caddiemasterille.

 

Monenlaista muutakin toimintaa on suunnitteilla.  Seuraa näitä sivuja.

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan ja houkuttelethan myös uusia leidejä toimintaan.

 

Ladykapteeni Sinikka Sulin

sinikkah7(at)gmail.com puh. 040-5106257

Naistoimikunnan pj. Kristiina ”Krisse” Hotti

kristiina.hotti(at)gmail.com  puh. 040-5916391

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  TPK_rgb K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo