Ajankohtaista

01.04.2020
Tietoa osakkeiden omistajille!

Arvoisa osakas!

Kuortane Golf tarjoaa omistajaetuna sinulle mahdollisuuden pelata yli 20 kentällä puoleen hintaan kierroksen.

Olemme päättäneet siirtyä digiaikaan ja viedä osakaskorttimme mobiiliin. Jotta saat sen puhelimeesi, tarvitset Cardu-sovelluksen. Voit ladata sen jo nyt allaolevan ohjeen mukaan.

Tulemme julkaisemaan osakaskortin teille aivan lähiaikoina.

Osakaskortilla saat yhden kierroksen puoleen hintaan kaikilla osakaskorttikentillä. Etu on käytettävissä yhden kerran / kenttä vaikka olisit useamman kentän osakas.

Jaettu kortti sisältöineen näkyy Cardu lompakossa.

 

Varmistathan että oikeat yhteystietosi (puh nro sekä spostiosoite) ovat kentän käytössä, jotta saat osakaskortin käyttöösi.

Jos et saa puhelimeesi viestiä viikonloppuun mennessä, päivitä tiedot lähettämällä caddiemaster@kuortanegolf.fi tai puh 020 198 3098.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai haasteita ladattaessasi cardusovellusta, saat apua osoitteesta support@cardu.com

 

1. Asenna Cardu-sovellus matkapuhelimeesi tai mobiililaitteeseen joko Google play (Android) tai App Store (iphone) -sovelluskaupasta.

2. Rekisteröidy Carduun käyttäjäksi avaamalla sovellus ja valitsemalla "Uusi tili".

3. Täytä pakolliset kentät: etunimi, sukunimi, käyttäjätunnus (sähköpostiosoitteesi), mobiilinumero(puhelinnumerosi) ja valitse salasana.

4. Vahvista Cardu-tunnukseen liitetty puhelinnumero 4-numeroisella koodilla, joka tulee annettuun puhelinnumeroon tekstiviestinä.

 

Terveisin Kuortane Golf / Virpi

 


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo