Ajankohtaista

12.01.2020
Kesää 2020 kohti

Kuortane Golf tähyää jo tulevaan kesään

DSC_1032.JPGDSC_1033.JPG

 

 Kuortane Golfin aktiivit suuntasivat jo ajatukset tulevalle pelikaudelle lauantain suunnittelupäivässä. Omistajanvaihdoksen myötä seuralaisten oma panos kentän toiminnassa on entistä tärkeämpi.
Tulossa on aikaisempaa enemmän tapahtumia ja kilpailuja niin vanhoille pelaajille kuin lajia aloittelevillekin.

Toiminta jatkuu KuGon tutulla viihtyisällä ja rennolla meiningillä, josta saatiin taas viime kaudella tunnustusta: Kuortaneen kenttä on valtakunnallisen kyselyn mukaan Suomen toiseksi viihtyisin.

Päivän aikana muistettiin myös kenttämestari Jaakko Suomista Keskuskauppakamarin pronssisella ansiomerkillä ansioituneesta 15-vuotisesta työurasta kuortanelaisen Golfin eteen.
Lisäksi kuortanelaisen Golfin perustaja ja seuran ensimmäinen puheenjohtajaa Pauli Lampinen nimettiin seuran Kunniapuheenjohtajaksi.

Kenttämestari Jaakko Suominen ja KuGon kunniapuheenjohtajaksi nimitetty Pauli Lampinen saivat ansaitut kiitokset. Onnittelemassa seuran rahastonhoitaja Pertti Kulju ja puhenjohtaja Pasi Puttonen

20200111_111239

20200111_110954-1

 

    Kenttämestari Jaakko Suominen viettää nyt "kesälomaa". Kuortaneen golfkentän hyvä kunto on ollut Jaakon työn ja asiantuntemuksen varassa jo 15 vuotta.

 

 

 

 


Teksti: Sinikka Sulin
Kuvat: Eeva Koivunen


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo