Ajankohtaista

12.12.2019
Ravintola Kuharannan ja Kuortane Golfin omistuspohja uudistuu vuoden 2020 alusta.

Kuortane Golfille leveämmät hartiatSopimuskuva 2019.jpeg

Allekirjoitetun kauppasopimuksen mukaisesti Ittram Oy on hankkinut omistukseensa Ravintola Kuharantaa pyörittävän Pauli Johannes Oy:n koko osakekannan sisältäen Kuharannan kiinteistöt lukuun ottamatta itse golfkenttää.
Näin myös Kuortane Golf Oy:n osake-omistus siirtyy n. 45 % osalta uudelle omistajalle. Kuortane Golf Oy vuokraa jatkossa kiinteistöt ostavalta yhtiöltä.

Ostajatahon takana on kuortanelaistaustainen Martti Lepistö.
Lepistön mukaan ”hankintapäätöksen taustalla on kaksi pääsyytä.
Ensinnäkin tällä turvataan golfin jatkuminen Kuortaneella myös pitkälle tulevaisuuteen. Tämä vahvistaa myös osaltaan Kuortaneen imagoa urheilupaikkakuntana.
Toinen pääsyy on itse kuortanelaisuus eli haluni antaa omaa panostani Kuortaneen elinvoimaisuuden ylläpitoon ja kehittämiseen".

Tehdyn kaupan myötä Ravintola Kuharannan toiminnot siirtyvät puolestaan Kuortane Golf Oy:lle.

Kuortane Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Töyrylä ja seuran puheenjohtaja Pasi Puttonen ovat tyytyväisiä tehtyyn ratkaisuun.
”Muutos on kentän avaamisen jälkeen suurin Kuortane Golf yhteisön 20 vuotisessa historiassa.
Järjestelyn myötä yhteistyö osakeyhtiön ja seuran välillä tiivistyy entisestään ja esim. tapahtumia, kilpailuja ja golfopetusta tullaan järjestämään aikaisempaa useammin”.
Viihtyvyydestään ja maukkaasta ruoasta tunnettu Ravintola Kuharanta palvelee jatkossakin kahvila- ja ravintolatarjonnan lisäksi myös kokous, sauna-, majoitus-, sekä tilausryhmiä” kertovat Töyrylä ja Puttonen.

Kuortane Golf Oy:n ja Kuharannan perustaja ja isäntä Pauli Lampisen mukaan
”ostajataho tuo yhteisöllemme merkittävää osaamista talouden ja markkinoinnin osa-alueille. Eli juuri ne tarvitsemamme leveämmät hartiat toimintojen edelleen kehittämiseksi”.
”Näemme myös että uudella omistajalla on erinomaiset lähtökohdat jatkaa golfin kehittämistä yhdessä Kuortaneen Urheiluopiston, muiden osakkeenomistajien ja jäsenistön kanssa,
sillä Kuortane Golf-yhteisö on sekä taloudellisesti, että laadullisesti pärjännyt hyvin".

Valtakunnallisessa Kenttäranking -kyselyssä Kuortane Golf valittiin tänä vuonna maan toiseksi viihtyisämmäksi golfkentäksi pelaajien äänestämänä”.
- ”Ei paha” toteaa vapaaherraksi siirtyvä Pauli Lampinen, jota tullaan varmasti jatkossakin näkemään klubilla asiakkaiden seurassa.

Kuvassa Martti Lepistö, Pauli Lampinen ja Jussi Töyrylä.


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo