Ajankohtaista

07.03.2018
Kuortane Golfín kevätinfoa

Tervetuloa liukkaille laduille
Aurinko paistaa ja hiihtoladut odottavat vielä tässä vaiheessa (7.3) sivakoijia kenttää kiertäville laduille.
Lunta todellakin vielä riittää, ja se on erinomainen asia. Jaksaa painaa :)

Tuhkaa lumille

Toivotaan että Jaakko pääsee lämpötilan noustessa plussan puolelle, levittämään aikanaan tuhkaa kentälle, näin nopeuttaakseen lumen sulamista ja pelikauden alkua.
Tämä normaali talvi tuokoon mukanaan myös lämpimän ja aurinkoisen kesän. Peukkua.

Pelioikeuksien käyttäjät 2018

Olemme ”ladanneet” NexGolf- järjestelmiä ajan tasalle pelikautta silmälle pitäen, ja toivommekin että kukin osakkeenomistaja ilmoittaisi oman osakkeensa pelioikeuden käyttäjät tälle kaudelle.
Netissä löytyy kohta Yhtiö. Sieltä edelleen, nappula – pelioikeuden käyttäjät, klikkaa, täytä tiedot ja lähetä. Näin saamme tuoltakin osin kauden sujuvasti alkuun, ja pääsette varaamaan peliaikoja suoraan NexGolf´ista.

Latoa ja Vesiklosettia pukkaamaan

Kun kausi saadaan avattua, tulemme järjestämään tänäkin keväänä talkoita, mm. uuden ladon pystyttämisen merkeissä väylien 3 -4 välimaastoon. Vanha lato oli purkukunnossa, ja se on nyt maan tasalla.
Merkittävänä yhteisenä uudistuksena ry:n kanssa, tulemme rakentamaan pallo- ja mailavaraston lähituntumaan vihdoinkin kauan kaivatun ”vesiklosetin” eli WC:n. Tästä suuri kiitos Kuortane Golf ry:lle. Mukana pelissä :)!

Kisakesä

Pelikauden kisakalenteri täyttyy hyvää vauhtia. Jo tuttujen viikko-, kutsu- ja avoimien kisojen lisäksi joukkoon on tulossa uusiakin kisoja.
Kisakalenteri siis täyttyy pikkuhiljaa. Käykää tutustumassa. Kisakesä odottaa.

Kokki ja Caddiemaster saa töitä

Kaikille vielä tiedoksi, että Golfklubilla tarvitaan tänäkin pelikautena Kokkia ja Caddiemasteria. Jos tiedät töitä vailla olevia ja sitä pelkäämättömiä täysi-ikäistä kokkia tai kädi- hommista kiinnostunutta vailla töitä.
Pyydä soittamaan 020 198 3098 tai 020 198 3090/Pauli, niin hommia olisi tarjolla. Golfharrastuksesta tai ylipäätään positiivisesta asenteesta ei hakijoille ole haittaa. Laitapa tietoa eteenpäin.

terveisin,

Pauli

 


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo