Ajankohtaista

13.06.2017
24 tuntia golfia juniorityölle PERUTTU

20.6.2017

Niin siinä sitten kävi, että Matias on golfin ulkopuolisissa harrastuksissaan murtanut nilkkansa, joten tämän vuoden tempaus on peruttu :(

Ensi vuonna varmasti uudestaan.

***

Taustaa tempaukselle


kuogo_3Vuonna 2013 pirkanmaalaiset golffarit Kimmo Sirainen ja Tero Kokkonen päättivät Lakeside Golfin terassilla Vammalassa tempaista seuran junnugolfin hyväksi. Ideasta tekoihin ja herrat päättivät pelata 24 tunnin aikana mahdollisimman monta kierrosta. Samalla he päättivät myydä kaikki Par- tai paremmat tulokset junnutoiminnan hyväksi. Puhelimet pärisivät ja herrat saivat 76 tukijaa jotka lupasivat 0,20 € - 5 € Par- tai paremmasta tuloksesta. Yhteensä tukilupauksia kertyi 109,50 € / par. Itse pelissä herrat kiersivät vuorokauden aikana 8 kierrosta ja tekivät 97 par'ia. (herrat pelasivat autolla).

Seuran junnutoiminta sai 10.600 € jolla junnuille hankittiin mm. mailasettejä, palkattiin golfohjaaja, käytiin Challence Tourin kisaa katsomassa, perustettiin uusia junnuryhmiä ym. Tapahtuma sai runsaasti myös julkisuutta mm. MTV :n Kymmenen Uutisissa.

Pietu ja Pasi teelläKuortane Golfissa tempaistiin heti perään 2014


Vuonna 2014 23.-24.6. (klo 18.00 – 18.00) Kuortane Golfin kentälle pelasivat (KuGo ry:n) oma kaksikko Matias Lampinen ja Ilkka Tulasalo, jolloin he keräsivät varoja Kuortane Golfin junioritoiminnalle yhteensä 2113 euroa. Seuran junnuille hankittiin tuolla rahalla välineistöä ja maksettiin talviharjoitteluvuoroja. Tästä iso kiitos kuuluu tietysti Matiakselle ja Ilkalle, mutta ennen kaikkea tukijoille.

Tänä vuonna 2017 Matias Lampinen pelaa 24 tuntia yksin siten, että vain Matiaksen tulokset lasketaan pottiin. Innokkaita ilmoittautuneita on lupautunut jo mukavasti, jotka pelaavat samassa ryhmässä ja samalla merkkaavat Matiaksen tulokset.

Nyt siis on SINUN MAHDOLLISUUTESI olla tukemassa kuortanelaista golf-juniorityötä.

Pelin idea kävikin jo selväksi avauskappaleessa, mutta tässä se vielä pähkinänkuoressa omien tavoitteidemme kanssa:

Matias kiertää Kuortane Golfin kenttää 24 tuntia maanantaista 26.6. klo. 18 alkaen tiistai iltaan 27.6. klo. 18.00 saakka niin monta kierrosta kuin ehtii. Matias pelaa kävellen, ei siis autolla (caddieksi saa toki ilmoittautua halukkaat). Tarkoituksena on tehdä mahdollisimman monta par-tulosta (tai parempaa) tuona aikana. Jokaisesta Par- tai paremmasta tuloksesta SINULLA on mahdollisuus maksaa jokin rahasumma (esim. 0,20 eur – 5 eur). Pelikierroksia tullee vuorokauden aikana 7-9 kappaletta (yksi kierros 18 reikää).

Arvion mukaan (yltiöoptimistinen) Par- tai parempia tuloksia tulee 80-100 kappaletta, jolloin esimerkiksi SINUN 0,20 euron tuella junioritoiminta saisi kerättyä parisenkymmentä euroa tai 0,50 euron tuella n. 50 euroa riippuen toki tuloksista. Ei paha. Kaikkien tukia siis tarvitaan, jotta saataisiin tuo 2014 vuoden euroraja rikki ;)


Pelaaja esittelyssä:


matiasMatias Lampinen, 38 v. (hcp: 4,5)

Harrastanut golfia n. 20 vuotta, joista ei yhtään vuotta kovin tosissaan. Golf on pysynyt ainoastaan harrastuksena ehkäpä siitä syystä, että työpaikka on pitkään löytynyt Kuortane Golfista. Työ vie aikaa niin paljon, että kilpailujen kiertämiselle ei jää juurikaan aikaa. Lähikenttien klubikilpailuja Matias on jonkin verran kiertänyt, joista ”voitetut” palkinnot ovat vaihdelleet rukousmatosta pallogrilliin.

Matias lupasi lähteä talkoisiin mukaan myös itse, eli hän lupaa itse maksaa omasta pussistaan 0,50 euroa Par- tai paremmasta omasta tuloksestaan, koska: ”on sitä viiskymppiä laitettu joskus johonkin turhempaankin”.
Junioritoiminnan kehittämiselle suunnattavat rahat päättä Kuortane Golf ry:n johtokunta / junioritoiminta.

Olethan SINÄKIN mukana tukemassa Kuortanelaista junioritoimintaa!!

Klubilla caddiemasterilla on lista, johon voit rustata nimesi yhteystietoineen ja summan, millä haluat Kuortane Golfin junioritoimintaa tukea.

Lisätietoja:
Matias Lampinen
p. 040-513 7878
email. matias.lampinen(at)gmail.com

Lisätietoa Golfliiton sivuilla: https://golf.fi/24h-junnugolfille/

Vuoden 2014 lopputulema >>

 


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo