Ajankohtaista

24.05.2017
TÄRKEÄ TIEDOTE PELIOIKEUDEN OMISTAJILLE

Arvon golffari

Kuortaneella 24. päivänä toukokuuta 2017

Hienoa kun olet varannut peliajan NexGolf-järjestelmästä, sähköpostilla caddiemaster@kuortanegolf.fi, puhelimitse 020 198 3098 tai käymällä Caddiemasterin luona.

Tässä kuitenkin muutama tärkeä muistutus golf- pelioikeuden omaaville, oikeasta toiminta-käytännöstä, saapuessasi pelaamaan:

Kentällemme on nimittäin pikkuhiljaa muodostunut kiusallinen käyttäytymisilmiö pelaamaan lähtemisten osalta.
• Pelioikeuksien omistajat ovat ottaneen laajalti normaalitavakseen lähteä golfaamaan ilman käyntejä Caddiemasterin luona.
Tämä ei ole oikea tapa toimia.
• Tullessasi kenttäalueelle, pelioikeuden omaava voi toki vahvistaa peliaikansa vähintään 30 minuuttia ennen varattua peliaikaa. Näin on hyvä ja oikein.
• Tämän jälkeen ryhmän pelaajista tulee ainakin yhden käydä Caddiemasterin luona Klubilla ilmoittautumassa ja varmistamassa ryhmän henkilöt ja tarkan peliajan. Näinhän tekee myös jokainen vieraspelaaja, käyden aina ilmoittautumassa ja maksamassa pelinsä. Käy sinäkin.
• Tämä siksi että kentän varaustilanteeseen voi tulla muutoksia monista eri syistä. – mm. koska olemme yhdeksän (9) väylän kenttä. Tarkoista starttiajoista tulee näin pitää erityisesti kiinni, myös toiselle kierrokselle lähtevien osalta. Pelaamaan saattaa tulla myös vieraspelaaja joka on buukattu juuri sinun ryhmääsi. Olisi harmi jos vieraspelaajan pitäisi lähteä sovitusta poiketen vieraalle kentälle yksinään, tuntematta kenttää ja ilman pelikaveria.
• Tullessasi etuysiltä Klubille, ryhmäsi peliaikoja voidaan tarvittaessa toki siirtää takaysin osalta Caddiemasterin kanssa sopimalla, tietenkin jos tämä on pelivarausten myötä mahdollista.
Näin toimien minimoimme yhdessä mahdolliset ruuhka- ja ”haukipaikat” kentällämme.
Mikäli ryhmän pelaajista kukaan ei käy klubilla ilmoittautumassa, ei myöskään pelaajien golfvakuutus, saatika Hole In One – hyväksyntä ei ole voimassa. Näin pelaaminen tapahtuu omalla vastuulla, luvattomasti.
• HUOMIO! VIRALLINEN ILMOITTAUTUMINEN KENTÄLLEMME TAPAHTUU VAIN JA AINOASTAAN CADDIEMASTERIN/YHTIÖN TOIMESTA ALKAEN 24.5.2017!

Käynti Klubilla on lisäksi kohteliasta käytöstä Klubipalveluita tarjoavalle taholle. Palveluja tarjotaan pelaajille jotka käyvät Klubilla, ei ohikulkijoille. Ostopakosta ei siis ole kysymys, vaan yhteisestä toimintaperiaatteesta ja kohteliaan golfkulttuurin palauttamisesta.

Jollei pelaaja käy ilmoittautumassa Klubilla, emme myöskään voi taata palvelujen saatavuutta pelaajan tullessa kierrokselta maaliin.

Kaikella ystävyydellä ja yhteistyötahdolla

Kuortane Golf Oy/ hallitus


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo