Ajankohtaista

02.12.2015
Kuortane Golf palkittuna Golflehden Kenttäranking 2015 -gaalassa

kugo_1Kuortane Golf on valittu Golflehden Kenttäranking 2015 kategoriassa 'Suomen viihtyisin golfkenttä' sijalle 2!!!

Sijoitushan on kerrassaan mainio kun huomioidaan, että Suomessa on noin 150 kenttää. Alla suora lainaus Golflehdestä:

"Ilmapiiri ja viihtyvyys ovat monen asian summa. Se syntyy klubin puitteista, mutta ennen kaikkea ihmisistä. Avainasemassa on kentän henkilökunta, joka omalla käytöksellään monessa tapauksessa määrittää yleisilmeen ilmapiirille. Kenttärankingissa huomioin arvoista on, että moni golfyhteisö, jonka kenttä ei välttämättä ole saanut erityisen mairittelevia arvioita, on onnistunut luomaan erittäin viihtyisän ilmapiirin klubilleen.

Vaikuttaa siltä, että suomalainen ei kaipaa golfklubilla hienostelua ja juhlavuutta, vaan rentoa, hyväntuulista ja mutkatonta olemista asianmukaisissa puitteissa.

Kenttärankingissa arvostelun suorittivat vieraspelaajat. Viihtyisyys saattaa tarkoittaa heille osittain eri asiaa kuin omille jäsenille. Vaikka omasta klubista saa ja kannattaa olla ylpeä, se ei saisi tapahtua vieraanvaraisuuden kustannuksella. Sisäänpäinlämpiävä ja vieraat ulosjättävä ilmapiiri saa suomalaiselta niskakarvat pystyyn. Kun vieras kokee itsensä tervetulleeksi, näyttäytyy kenttäkin usein kauniimpana ja viheriö tasaisempana."

Kuten yllä olevasta tekstistä käy ilmi, viihtyisyyttä pidetään golfyhteisöissä yhtenä tärkeimpänä vetovoimatekijänä, tähän Kuortane Golf on pyrkinyt panostamaan ensimmäisestä päivästä lähtien, ja myös tästä eteenpäinkin.

Kiitos kuuluu tästä koko henkilökunnalle niin klubilla kuin kentälläkin sekä tietysti kaikille pelaajille, jotka ovat palveluitamme tällä kaudella käyttäneet ja tehneet tämän mahdolliseksi.

Kaikki tulokset pääset lukemaan alla olevasta linkistä. Kuortane Golf pärjäsi myös muissa kategorioissa hienosti. Esimerkiksi kategoriassa 'paras hinta-/laatusuhde' olimme 8. ja 'paras 9-reikäinen' kategoriassa  olimme upeasti 4. Katso kaikki tulokset linkistä. Työ jatkuu :)

Kenttäranking 2015 >>

KIITOS!

Kuortane Golfin puolesta,

Matias Lampinen


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo