Ajankohtaista

26.02.2015
Ajankohtaista asiaa osakkeenomistajille

kuva3.JPGKuortane Golfin 15. tilikausi päättyi vuoden vaihteessa. Siitä huolimatta että talouden taantuma puree laajalla rintamalla yhteiskuntamme eri sektoreita, Kuortane Golf Oy on onnistunut saavuttamaan taloudelliset tavoitteensa tilikaudella 2014 ja kyennyt hoitamaan vastuunsa kovista kustannuspaineista huolimatta.

Tarkemmat tiedot liiketoimintamme luvuista on nähtävänä ja käsiteltävänä keväällä osakkaille pidettävässä varsinaisessa yhtiökokouksessa. Kokouksen ajankohta ilmoitetaan osakkaille lähiaikoina, nettisivuillamme sekä Ilkka- ja Viiskuntalehdissä.

Vuosi 2014 oli tilastojen mukaan telluksellamme kaikkien aikojen lämpimin. Tuon ansiosta ensimmäiset kisat käytiinkin jo 1.1 uuden vuoden kisan merkeissä. Nyt aika on toisenlainen, talven pakkaset sekä vahva lumipeite siirtää kautemme avausta määräämättömään ajankohtaan.

Talvisesta ilmeestä huolimatta kentällämme on suoritettu ja edelleen suoritetaan hallituksen päätösten mukaisesti kenttämme pelillistä nautintoa kohentavia- ja ympäristöllisiä toimenpiteitä.

- 9/18 väylälampi on ollut toimenpiteiden kohteena. Lampi oli rehevöitynyt ajan saatossa kerättyään vuosien mittaan kentältä valuneet humuspitoiset ravinteet pohjalleen, jonka vuoksi lampi on nyt ruopattu ja reuna-alueet on siistitty kattamalla pientareet kalliomurskalla ja näin rajattu selkeästi sivuvesiesteeksi.

- toisena kohennusta vaativana kohteena on koneiden pesupiste sekä siitä lampeen johtavien ojien kunnostaminen. Pesupisteeseen rakennetaan lisäksi saosaltaat estämään jatkossa ravinteiden liiallisen valumisen lampeen.

- lisäksi pitkään keskusteluissa puheena olleen uuden lammen rakentaminen 5 ja 6- väylien väliselle alueelle on kaivettu valmiiksi helmikuun aikana. Uusi lampi tulee jatkossa toki sieppaamaan palloja, mutta etenkin kohentamaan pelialueen ilmettä ja osaltaan kuivaamaan myös lammen viereisiä pelialueita.

Osakasetuja

kuva1.JPGKuten muutamana vuonna aiemminkin, Pohjanmaalla ja Uumajan alueella toimivien kenttäyhtiöiden välinen yhteistyö saa jatkoa tänäkin vuonna, vieläpä laajentuen! Edun tarjoavien kenttien määrä lisääntyy siten, että Uumajan ja Pohjanmaan alueella edun tarjoavia kenttiä on nyt yhteensä 19! Kukin osakas voi näin käydä kauden aikana pelaamassa kullakin kentällä kertaalleen -50 % alennuksella voimassa olevasta greenfee- hinnasta. Osakaskortit on noudettavissa Klubilta heti pelikauden alettua.

Käyttäkäähän siis etuja hyväksenne ja tuokaa vieraskentiltä pelaajia tullessanne Kuortaneelle.

Yhtiömme osakkaille tarjotaan kentällämme lisäksi muitakin etuja, joista tarkemmat tiedot löydät nettisivuiltamme.

Vihreitä niittyjä odotellessa

Kuortane Golf Oy

Hallitus


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo