Ajankohtaista

27.06.2014
24 tuntia golfia seuramme junioreille

kuva 1.JPGMaanantaina 23.6. klo. 18.00 käynnistyi Matias Lampisen ja Ilkka Tulasalon urakka Kuortane Golfin junioritoiminnan hyväksi.

Tarkoituksena meillä oli tehdä mahdollisimman monta par-tulosta (tai parempaa) tuona aikana. Jokainen Par- tai parempi tulos oli "myyty" yrityksille ja yksityishenkilöille jollain euromäärällä (esim. 1 eur / par- tai parempi tulos). Pelikierroksia oli tarkoitus kiertää vuorokauden aikana 8-10 kappaletta (yksi kierros 18 reikää), mutta tuosta kunnianhimoisesta tavoitteesta jäätiin niin, että täysiä kierroksia tuli 'vain' seitsemän (7).

Niin tai näin.. Yhteensä 24 tunnin aikana pelasimme kuitenkin 126 reikää ja voin kertoa, että sen jälkeen olo oli ns. ”poikki”. Aamulla herätessäni vasta mietin, miten hieno suoritus tuo oli sekä meille pelaajille että KuGo:n junioritoiminnalle. Teimme yhteensä 131 par- tai parempaa tulosta, joista par-tuloksia oli 116 ja birdie-tuloksia 15!

Saimme kerättyä yhteensä 2113 euroa seuramme junnuille, joka on hieno summa!!!

24 tuntia pähkinänkuoressa..

kuva 2.JPGEnsimmäiset kierrokset naureskeltiin, nautiskeltiin ja juteltiin niitä ja näitä. Taidettiin heittää nyrkkiä miltei jokaiselle par-tulokselle tai ainakin kehtuttiin jokaista hyvää lyöntiä / puttia. Vauhtia oli niin, että vettä tuli silmistä vaikkei autolla mentykään.. tahti hiipui puolen yön paikkeilla ensimmäisen suihkuttelun ja puhtaiden vaatteiden vaihtamisen jälkeen. Syötiinkin siinä jotain. Jututkin olivat tylsempiä ja nyrkkejä ei enää 'kopsauteltu' niin usein, tuutattiin vaan menemään.. Vaikeimmat hetket osuivat silti aamuyöhön klo. 03:00 - 06:00 välille, jolloin meillä oli menossa 4. täysi kierros. Ei juteltu, ei kopsauteltu nyrkkejä, kunhan kysyttiin pelattujen väylien jälkeen tulos ja painettiin kohti seuraavaa tiiboxia. Aamulla klo. 5:00 jälkeen tilanne hieman helpottui, kun näköpiirissä alkoi olla liikettä kenttähenkilökunnan saapuessa kentälle.

Kello taisi olla 12.00 tiistaina, kun Ilellä oli melkoisia tuskia jaloissa. Niitä yritettiin hieroa ja niille varmaan juteltiinkin mukavia. Ei apua. Ilen oli pakko ottaa auto viimeiseksi 6 tunniksi, minkä todellakin pystyi ymmärtämään vierestä seuraajana. Ilen jokaisesta eleestä näkyi melkoinen tuska ja vaikka hän autolla viimeiset 36 reikää menikin niin ilme oli miltei koko ajan irvistyksessä, varsinkin lyödessä. Ei muuta kuin lyijykynällä kärpäset pois hampaiden välistä ja menoksi..

kuva 3.JPGItselläni oli kiputiloja myös varpaista hiusrajaan, mutta jotenkin sitä irvisteli koko lenkin loppuun saakka kävellen. Viimeiselle 9 reiälle sain caddien, isäni, joka 'kantoi' bägiäni autolla, kuinkas muuten. Itse kävelin, vaikka halusin istua autossa, mutta luonto ei antanut periksi (olinhan lehtiin ilmoittanut, että mennään kävellen). Se, että ei tarvinnut työntää kärryjä helpotti hommaa to-del-la paljon, ja se että palkinto odottaa muutamien väylien jälkeen, antoi uskoa loppumetreille. Sadankahdenkymmenenkuuden reiän jälkeen meitä oli vastassa tuttuja kasvoja sekä pari vieraspelaajaa. Olo oli kuin mestareilla. Tavallaan oltiinkin. Ajattelin, että ei ikinä enää tuollaista 'rääkkiä'.

Sain kyydin golfautolla klubille. Sain kyydin autolla kotiin Seinäjoelle. Kävin saunassa, join siellä 1,5 olutta. Kävin makuulle sängylle, ja heräsin 13 tunnin yöunien jälkeen ja mietiskelin, että ens vuonna uusiksi.

Kiitos kaikille kanssaeläjille Facebookissa ja Gamebookissa, sekä monille tsemppareille päivien aikana kentällä. Kiitos Ilelle mukavasta peliseurasta. Rispekt ja nyrkki ;)

Matias Lampinen


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo