Ajankohtaista

31.05.2013
Mustat tee-paikat kentällä

Olemme lisänneet tämän viikon aikana kentällemme mustat tee-paikat, jolloin kentän voi pelata Par-3 kenttänä. Mustat tee-paikat ovat leikattu lyhyemmiksi lyöntipaikoiksi jommalle kummalle puolen väylää (poislukien väylät 2/11 ja 5/14), kuitenkin raffin puolelle. Näiltä tee paikoilta voi pelata pallon joko tiiltä tai ilmaa tiitä.

Ajatus Par-3:n tekemisestä meidän yhdeksän reikäisen kentän sisään puhuu puolestaan useampikin seikka. Ensinnäkin lyhyemmiltä väyliltä tasoituksen pudottaminen on nyt sallittua (tasoitusryhmässä 36-54), joka nopeuttaa aloittelijoiden peliä kentällä sekä tietysti tasoituksen laskemista nopeammin lähemmäksi 36:tta.

Kentällämme järjestetään myös golfkursseja, jolloin kurssilaiset voivat sekä harjoitella että pelata pelikokeensa ko. tee-paikoilta. Näinollen isotkaan ryhmät eivät tuki kenttää viikonloppuisin, jolloin muutoinkin kentällä on paljon pelaajia.

Green Fee-hinnat Par-3 kentän pelaamiseen ovat samat kuin normaalinkin kentän pelaamisella ja peliaika tulee varata normaaliti caddiemasterilta joko puhelimitse tai NexGolfin kautta. Par-3 kentällä pelaamiseen vaaditaan jonkin golfseuran jäsenyys ja green card. Par-3 kentällä ei ole erillistä tuloskorttia vaan tulokset voi merkata samaan tuloskorttiin, joita muutenkin kentällä käytetään. HUOM! Lyhyt Par-3 kenttä harjoitusalueen kupeessa on edelleenkin maksuton.

Par-3 kentän mitat ovat seuraavat:

  1. 127 m
  2. 71 m
  3. 115 m
  4. 120 m
  5. 102 m
  6. 130 m
  7. 88 m
  8. 122 m
  9. 74 m

Mikäli sinulla herää kysymyksiä Par-3 kentästä niin voit olla yhteydessä Matias Lampiseen (P. 040-513 7878).

Hauskoja pelihetkiä toivottaa,

Kuortane Golf Oy

 


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo