Ajankohtaista

29.01.2013
Jäsenkirje 1/2013

Tervehdys lumiselta Kuortaneelta

Vaikka lumi peittää koko maan niin on aika siirtää katseet menneestä kaudesta tulevaan. Alla jäsenistöllemme muutamia huomionarvoisia asioita kauteen 2013 siirryttäessä:

Tasoituksen vuositarkastus, AHR (Annual Handicap Review)

EGA:n (European Golf Association) alaisissa maissa pakolliseksi tullut tasoitusten vuositarkastus on jo lyhyessä ajassa aiheuttanut golfareiden keskuudessa melkoisesti keskustelua. Asia on kuitenkin hyväksyttävä, sillä Suomi kuuluu EGA:n jäsenmaihin. Mistään vakavasta asiasta tässä ei kuitenkaan ole kyse. Suosittelemmekin nyt kaikkia käymään tutustumassa asiaan Suomen Golfliiton sivuilla tai tästä linkistä (golfpiste.com)

Jäsenkortit

Seuran johtokunta päätti viimeisessä kokouksessa aiempiin vuosiin poiketen, että lähetämme jäsenkortit ainoastaan niille jäsenille, jotka sitä erikseen pyytävät (caddiemaster(at)kuortanegolf.fi). Kortit ovat muutoin noudettavissa klubilta heti kauden alussa tai erikseen sovittuna aikana. Tällä toimenpiteellä säästämme niin luontoa kuin kustannuksiakin. Ulkomailla asuville jäsenillemme postitamme kortit automaattisesti maksujen ollessa kunnossa.

Sähköinen laskutus

Muistathan, että jäsenillämme on mahdollisuus saada jäsenlasku myös sähköisesti. Uudesta laskusta tulee ilmoitus jäsenen sähköpostiin jonka jälkeen lasku on nähtävissä hänen NexGolfprofiilissaan pdf-tiedostona. Mikäli haluat sähköisen laskutuksen käyttöösi, muuta NexGolfissa omiin tietoihisi Kyllä kohtaan Haluan vastaanottaa laskut sähköisesti. Tällöin on tärkeä varmistaa, että rekisterissä on voimassa oleva sähköpostiosoite. Osalla jäsenistöä tämä on jo käytössä.

Tärkeitä päivänmääriä

8.6. Kansallinen Golfpäivä Kuortaneella (päivästä tiedotetaan myöhemmin tarkemmin)

24.-25.8. Seuran Mestaruuskilpailut

6.-8.9. Seuramatka (paikka avoin, seuraile kotisivujamme)

Em. asioiden lisäksi on vielä mainittava, että hetken pientä hiljaiseloa pitänyt, miestoiminta, aktivoituu tulevan kevään ja kesän aikana. Miestoimikunnasta kuin kaikesta muustakin seuraan ja golfyhteisöömme liittyvistä asioista tiedotamme näillä sivuillamme.

Terveisin,

Kuortane Golf ry:n johtokunta


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo