Ajankohtaista

20.12.2012
Asiaa menneestä kaudesta ja hieman ilotulituksestakin

kuva1.JPGKulunut kausi alkaa pikku hiljaa olemaan paketissa ja nyt on siis aika kiitosten.

Aluksi muutama sananen taustastani sekä menneestä kaudesta, omalta kantiltani.

Olen Kuortane Golfin jäsen sekä osakas seuran ja yhtiön perustamisesta lähtien. Olen ollut töissä klubiravintola Kuharannassa kentän avaamisesta lähtien ensimmäiset viisi vuotta toimien caddiemasterina ja yleismies Lampisena klubiravintolan palveluksessa. Monelle olen siis varmasti tuttu kasvo myös kentällä, klubilla ja ylipäätään kaikkeen Kuortanelaiseen golfiin liittyvissä asioissa. Minulle tuli kuitenkin tunne joskus 2006 loppupuolella, että voisiko sitä viettää kesät jotenkin muuten kuin olla töissä ja kuunnellen asiakkaiden iloisia lomahehkutuksia ja toiseksi viimeisiä putteja murehtivia golfareita.

Näin ollen päätin hypätä syrjään hetkeksi (viideksi vuodeksi). Tuon ajan toimin mainosalalla, joka olikin varsin opettavaista. Ei siitä enempää..

Niin tai näin.. Yhtä nopeasti kuin loistava lähipeli golfissa muuttuu seitsemän soketin ilotulitukseksi (lukihan se otsikossa), päätin palata takaisin Kuortaneelle tuttujen asioiden ja ihmisten pariin.

kuva2.JPGVihdoin asiaan ja kauteen 2012. Suurin muutos, joka oli tapahtunut poissa ollessani oli ajanvarausjärjestelmän muuttuminen internet-pohjaiseksi. Muutos oli todella iso, sillä ”ennen” kaikki työaika meni ollen pää vinossa puhelin korvalla. Nykyään noin 60 % golfvarauksista tulee internetin kautta, joten huoli Harri Kirvesniemen –syndroomasta on turhaa ;)

Muutoin asiathan ovat kuten silloin ennen, ihmiset nauttivat olostaan klubilla ja paikka paikoin myös kentällä. Palaaminen loistavaan seuraan oli siis todella mukavaa ja helppoa. Miksei olisi, sillä kyllä niin monesta ulkopaikkakuntalaisen suusta on saanut kuulla klubimme ympäristössä vallitsevasta hyvästä hengestä!!! Niin se pitää ollakin, ja siitä on pidettävä kiinni jatkossakin.

On myös ollut hienoa huomata, että tänä vuonna olen taas saanut tavata muutamia etäjäseniämme kentällämme. Se, että jokin jäsennumero saa yhtäkkiä kasvot on hieno asia. Ennen kun se oli ”vain” nimi jäsenrekisterissämme, jolle laitetaan lasku jäsenmaksusta kerran vuodessa. Kaikki tapaamani etäjäsenet ilmoittivat tavalla tai toisella, että aikovat tulla uudestaan vierailulle kotikentälleen, osa jopa sanoi tekevänsä vierailusta perinteen vaikka etäisyys Kuortaneelle on useita satoja kilometrejä.

 

kuva3.JPGTahdon nyt siis kiittää kaikkia kentällämme käyneitä pelaajia, seuraihmisiä, kenttähenkilökuntaa, klubihenkilökuntaa ja ylipäätään kaikkia ihmisiä, joihin olen saanut tutustua menneen kauden aikana.

Oikein erinomaista Joulua kaikille ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2013!!!

Terveisin,

Matias Lampinen
KuGo jäsen nro. 17

P.S. Kesälomani alkoi juuri.


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo