Ajankohtaista

10.09.2012
Pallonjäljet griineillä

paikkausOn tullut sen verran palautetta caddiemasterin toimistolle yhdestä ikävästä asiasta kentällämme, jonka johdosta päätin asiasta kirjoitta muutaman rivin..

Asia, mistä olen ja olemme saaneet kuulla useampaan otteeseen kesän ja syksyn aikana on - korjaamattomat pallonjäljet griineillä. Näitä jälkiä on ollut joka vuonna griineillä, mutta tänä vuonna poikkeuksellisen paljon. Johtuuko paikkaamatta jättäminen kiireestä mennä upottamaan birdietä vai hitotuksesta kun pallo ei spinnannutkaan niin kuin Tigerilla telkkarissa - ei ole mitään väliä.

Pallonjäljen korjaaminen kuuluu golfpelin etikettiin.

Jokainen peliä pelannut tietää sen tunteen kun pallo lipuu komeasti kohti reikää, kunnes korjaamaton pallonjälki muuttaa pallon kulkusuuntaa ja verisuonet pullistelee otsassa sen johdosta vielä klubillakin. Parhaassa (tai huonoimmassa) tapauksessa asiaa puidaan vielä kotona puolisollekin, jolla ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

Me kaikki voimme tehdä tähän asiaan muutoksen korjaamalla (edes) omat lyöntijälkemme griinillä. Mikäli omaa lyöntijälkeä ei löydy niin etsi (niitä varmasti löytyy) jonkun toisen jättämä jälki ja korjaa se. Jos kuitenkaan omasta lyönnistä ei tule jälkeä griinille niin kukaan ei varmasti pahastu siitä, että korjaat havaitsemasi korjaamattoman jäljen.

Kiitos.

Terveisin,

Matias
Caddiemaster

 


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo