Ajankohtaista

10.07.2012
SuperSport viikkokisan "välitinpäätös"

Suosittu Supersport viikkokisa on saavuttanut puolivälin kun viisi viikkoa on kisaa takana, joten ehkä on pienen välitilinpäätöksen aika.

Kilpailukierroksia on tullut keskimäärin 16 kierrosta / viikko. Luku ei kuitenkaan laserintarkkaan määrittele kilpailukierrosten määrää, sillä moni pelaaja on pelannut useammin kuin kerran per viikko pyrkien parantamaan tulostaan entisestään.

Jokaisella viikolla on ollut tähän saakka eri voittaja. Voittajia ovat olleet: Ari Kiviranta, Kosti Ruismäki, Esa Yli-Kuivila, Pauli Lampinen ja Ville Vuorenlehto. Näistä jälkimmäinen eli Vepu Vuorenlehto myös johtaa kokonaistuloksissa yhteistuloksella 149 pistettä (neljä parasta viikkoa). Kakkosena 147:llä pisteellä vaanii Jani Liinamaa ja kolmantena 146:lla pisteellä Matias Lampinen. Kolmen kärjen alapuolella on vielä hyvin tasaista, joten voisikin sanoa, että kokonaiskilpailun voi vielä voittaa kuka vaan, koska viikkoja on jäljellä vielä viisi. On toki myös mahdollista, että kilpailun kokonaisvoiton vie vielä pelaaja, joka ei ole osallistunut kertaakaan viikkokisaan.

Kilpailumaksu / kierros on siis vain 6 euroa, mutta caddiemasterilta on myös ostettavissa kymppikortteja 50 euron hintaan.

Kilpailussa palkinnot jaetaan viikoittain siten, että voittaja saa 50 euron, toiseksi tullut 30 euron ja kolmanneksi pelannut saa 20 euron lahjakortin SuperSportiin.


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo