Ajankohtaista

08.05.2012
Uudet sivustot julkaistu

Uudet verkkosivut on vihdoin saatu julkaistua. Jälleen kerran graafisesta suunnittelusta vastasi BSTR Luova Konttori Oy Seinäjoelta. 

Toiminnallisuudet ja sisältö on pääosin samaa kuin mitä aiemminkin, mutta muutama asia on uutta ilmeen lisäksi sivustoillamme.

Sähköpostilista löytyy sivuston yläreunasta. Kirjoitahan siis sähköpostisoitteesi sille varattuun kenttään ja paina kentän (laatikon) oikealla puolella olevaa nuoli-painiketta. Siitä painikkeesta lähtee sähköposti antamaasi osoitteeseen, josta sinun täytyy käydä kirjautuminen vielä vahvistamassa. Näin helppoa se on.

Sähköpostilistan kautta tulemme tiedottamaan erilaisia asioita, joita tapahtuu kentällämme ja golfyhteisössämme (kisoja, kökkiä, tapahtumia jne..).

Tapahtumakalenteri löytyy sivuston alaosan keskivaiheilta. Tapahtumakalenteriin tullaan laittamaan seuran aktiivien toimista mm junnutreenit, demopäivät, ladytreenit, sennukisat yms. asiat, jotta ne on jatkossa helpompi löytää kalenteri muodosta. Kalenteri ei ole vielä valmiina, jonka vuoksi sitä pidetään toistaiseksi suljettuna kunnes kaikki aktiivit ovat saaneet siihen käyttökoulutuksen.

Jotkin asiat ovat sivustoilla vielä kesken, mutta päivittelemme joitain tietoja vanhoilta sivustoilta uusille sivustoille lähipäivien aikana.

Mitä mieltä olet uusista sivustoista? Käy antamassa palautetta alla olevasta linkistä.

Palaute >>


Takaisin uutisiin

op kpmg OmaSp_logotype_rgb_Saastopankki_sana_harmaa bstr olympic-training-center black logo 
siiman harjupatana  Birdieman-logo K-Rauta_web kuortane Piha-Tuuri
    ekonomitoimisto_www_logo  Ruukki-Logo